2018. július 10., kedd

Vége?

Na kérem, azt hiszem ennyi volt. Utána néztem, nincs letiltva hozzászólás.
Mindenki elfoglalt, ahhoz, hogy pár szót írjon, de az ingyenes minták jól jönnek. 
Úgy érzem felesleges, így befejeztem a felesleges írogatást.

DE lekerült a BOGYÓ ÉS BABÓCA,
 illetve a MINION 
INGYENES MINTÁM 
is a repertoárból.

Lehet ez szimpla sértődöttség, és lehet ezt viccesnek is találni, mindenkinek szíve joga. Ahogy nekem is, hogy a minták ezután privát üzenetben, emailben kérhetőek. De nem fogom olyannak elküldeni, aki annyit ír: Nem találom a mintát, elküldenéd?! Aki érti, hogy mi a hiányérzetem oka, az tudni fogja, mi az amit várok.

Akinek pedig"hiányzom" az továbbra is megtalál.
Sziasztok

9 megjegyzés:

Eszter Mária írta...

Sajnálom, hogy végül így döntöttél. Nekem személy szerint hiányozni fogsz :(

roza lovas írta...

Szia, en meg csak most talaltam a blogodra es gratulalni szeretnek az otletessegedhez, a muveszetedhez.Igen en ezt muveszetnek tartom, nagyon jo, amit csinalsz, sokoldalu, gyonyoru es rendkivul kreativ!

Amint lesz tobb idom, visszaolvasom a regebbi bejegyzeseidet is, nagyon kivancsi vagyok a tobbi munkadra is.

Szivbol gratulalok, nagyon szepeket alkotsz !! :)

Annamária Kovács írta...

Valójában szerintem nem lehetett volna okod panaszra, hiszen mindenhol megjelölték, hogy a te mintadból dolgoztak 🤔

Julia Otves írta...

En csak gratulalni tudok ne agya fel imadom a blogjat de nem tudom hova irjak mert nem mukodik az a resz a bloggon.Koszonom hogy letezik es remelem meg sok munkajaval orvendez minket.On nagyon ugyes es kreativ tisztelem munkasagat kreativitasat.Ezert kerem mindekit aki a blogot hasznaja hogy velemenyt irjon es ne hasznaja az itt tanultakat mint sajat munkajukat.

Kriszty írta...

Köszönöm szépen a kedves szavaitokat. Sajnos nem láttam eddig, hogy ennyien írtatok. Igazán nagyon jól esik.

Annamária Kovács, sajnos rosszul látod. De elkövettem azt a hibát, hogy nem pénzért árultam, ahogyan azt az "okosok" teszik. De nem ez volt a célom. Örömöt okozni volt a cél. Aztán még én lettem a rossz is. :D

ilona molnárné ernyes írta...

Kedves Kriszty ! A leírásod alapján meghorgoltam Bogyót és Babócát,a 3 éves kis unokámnak,nagyon imádja ! Köszönöm a nagyon érthető leírást és fázisfotókat ! Ili

Kriszty írta...

Köszönöm Ilona :)

Jánosné Drága írta...

Köszönöm szépen a leírást! Már meghorgoltam egyszer ez alapján az unokáimnak Bogyót és Babócát is. Nagyon-nagyon örültek neki. Csodaszépen horgolsz és nagyon jók a leírások. Most készül a következő Bogyó és Babóca es kedves ismerősöm unokájának mintád alapján. Üdvözlettel: Borsodi Eszter

Unknown írta...

Kedves Kriszty, ;n is meghorgoltam Bogyót és Babócát, nem is egyszer, mert annyira népszerű lett, hogy a gyermekeim mellett aztán kérték az unokaöcséim és a keresztlányom is. Én nagyon hálás vagyok a mintákért. Akárhogy is keresgéltem a neten, ennél élethűbb, szebb mintát sehol nem találtam. Tényleg kerestem... :)
Amit nagyon szeretnek a gyermekeim ezek a "bogarak" (ahogy Te nevezted :) ) mellett: a lengék, Berg Judit Lengemeséiből, nevezetesen Füttyös Vilkó, Lille és a társaságuk.
Mégnagyobb korban meg Rumini és a többi tengerész kisegér, szintén Berg Judittól! ;) (Ruminit felnőtteknek is ajánlom, én imádtam <3 )
Így az ünnepek közeledtével kívánok Neked áldott ünnepet, sok csillogó szemű gyermekkacagást, és nem utolsó sorban egészséget Neked és a családod minden egyes tagjának!
Ölelés! :)

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails