2011. augusztus 23., kedd

Kicsit meleg van

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én megveszek a melegtől. És szegény kis Vackorkám is. Bezzeg mikor kellett volna, hogy jó idő legyen, akkor megfagytunk. Na de majd jövőre jobban időzítünk :)

This is my little baby Vackor. :)


Egy fehér karkötő készült. Megvakultam a sok fehértől de nagyon szerettem csinálni. Aki kapta, marta. :))) És ez a legjobb érzés. Bár így mutogatni már nem tudom csak a képét.

White braceletÉs íme egy fincsi sajtos kifli az új sütőm felavatója. Szuper lett kívül belül. Az új sütőmről még majd lesz szó később. :)

This a very delicate cheesy croissant, which I baked in my new oven.És egy utolsó kép, egy maciról. Kérlek titeket, ha tudjátok, hogy hol lehet ilyen brummogóra szert tenni, osszátok meg velem az információt. Ezt egy lakásban fotóztam, ahol nem volt ott, akitől megkérdezhettem volna ezt a fontos infót. :))))

I'm looking for this very cute teddy-bear...


4 megjegyzés:

bemese írta...

Nem csodálkozom, hogy aki kapta, marta! És az a sajtos kifli... összefutott a nyál a szájamban!:)

Kriszty írta...

Készül egy drappos és egy kékes megoldás is. Bár szerintem ez a fehér viszi majd akkor is a pálmát.
A sajtos kiflim pedig igazán nagyon egyszerű. :)

bemese írta...

Várom a következőket is... Ami a sajtos kiflidet illeti, nem bánnám ha megosztanád velem is a receptjét.:)

Kriszty írta...

kifli recept elment az emailedre
a drappos cucc félig kész, mert közben a fiam kitalálta, hogy készítsek neki (illetve amit ajándékba adhat szülinapra) egy türkiz befoglalást karkötőnek. majd mikor majdnem kész volt kitalálta, hogy mégis inkább a csupaszín karkötő kell neki. :)

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails