2011. augusztus 14., vasárnap

A türkiz, a gyöngyhorgolás és Vaci

A türkiz, ami közös munka volt. Ahogy írtam is már, a bogyók voltak az én munkáim. Valójában nem tökéletesek, de elsőre örültem, hogy nem kellett bontanom. Ovális bogyót még nem buheráltam. AZ összeállítás Enci munkája. Szerintem szép lett.
Ez pedig egy igazán pocsék kép az első gyöngyhurka horgolásomról. A kő egy black Onix ami Veszprémben szegődött hozzánk. És van még egy érdekessége is ennek az ékszernek. Mégpedig az igazi aranyfüstös gyöngy. Majd csinálok jobb képet és kicserélem. :)



Vackornak mindig nagy öröm a közös gyöngyözés, mert ő ilyenkor olyan jókat alszik velünk. Hol itt, hol ott de mindig közelben. :)

5 megjegyzés:

Cimbilimbi írta...

Szépséges mindkettő, a türkiz a kedvenc, nem látok hibát a bogyeszokban. Az én kutyámnak is bérelt helye van a lábamnál, lehetőleg úgy fekszik, hogy lehetetlen legyen lábtörés nélkül felállnom, széket megmozdítanom :) Mikor arrébb tessékelem, ne tudd meg, milyen mártír pillantást kapok...

Kriszty írta...

Köszönöm szépen. :) Én is imádom a türkizt, idén meg nagyon. :)
Vackornak is van egy nézése, de ő abban a pillanatban, hogy mozdulunk, már ugrik és jön ő is, ilyenkor néha van, hogy mi is dőlünk borulunk. Gondolom ez a menhelyi múltjára utal.

Newsee írta...

Szépségeket alkottál, de... szóval Vackor a legjobb :-D Nálunk úgy van hogy látja mikor alkotok, megszaglássza, engedélyezi és tudja hogy akkor nem szabad a gazdi közelébe jönni mert akkor jön a felkiáltás hogy "Sofiiiiiiii" :-)

Jó ha nem Vackor akkor nekem is a türkiz a top.

Vera írta...

Nagyon szépek a gyöngyök...
Engem most mégis a Vackor fogott meg...
5éve hagyott itt bennünket Vahur.. mi is mikor becéztük Vackor, és Vackorkának hivtuk...
Jó hogy idetévedtem..

Kriszty írta...

Örülök neked. Gyere máskor is. Nekem Vackor a harmadik gyerekem így sokat szerepel. :)

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails