2011. november 24., csütörtök

Macikat kaptam

De milyeneket!Ezek a tündéri macikák mától az én falamon brummognak. Tudtam, hogy macis varrócskát készített nekem Judit, de ez... olyan boldogságot okozott nekem vele, hogy szerintem csak mekegtem örömömben.
Judit ugyan nem fanatikus, de tőlem ő egy csini kis általam készített mackó gyermeket kapott, aki már régóta itt hisztizett, hogy menni akar az új családjához.
És a szépséges ajándékom mellé, még egy jó nagyot beszélgettünk is. Már ezer éve tervbe vettük a randit de eddig mindig meghiúsult. Most viszont nagyon jó volt végre személyesen is megismerni őt! Kibeszéltük a kutyákat, hogy milyen okosak és szófogadóak. :))) Mutatott nekem sok szép varrócskát, amivel egy hangyányi kedvet csinált, hogy újra varrjak. Na majd meglátjuk, egyelőre legyen meg a kendőm, amiből nincs is sok hátra.
Judit nagyon köszönöm neked ezt a csodaszép macis képet!!! És tényleg nem vagy Jucis. :)))

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hűűűűűűűűű!Ez nagyon szép ajándék,és mekkora munka!

Évi írta...

Hatalmas ajándékot kaptál!!!Gyönyörű,és rengeteg munka!!Én is keresztszemeztem,tudom milyen nagy érték ez!!!

Kriszty írta...

Ugye!?
Nézegetem egész este. Úgy örülök neki. Ilyen szép ajándékot még szerintem nem is kaptam. Iszonyú nagy munka van benne. Nem is tudom mit mondjak, de számomra hatalmas értéke van!

CathlenKata írta...

Nagyon jó kislány vagy és megérdemled ezt a csodaszép macikat! Tényleg nagyon nagy munka, egész biztos szívből jött!

Judit írta...

Igazán nagyon szívesen! De most mondd meg, mi mást is adhattam volna neked, mint egy macis képet?! Ahogy megláttam a mintát, rögtön te jutottál eszembe róla.:)
Mellesleg nekem meg horgoláshoz adtál lökést:))

Kriszty írta...

Ááá Judit, teljesen odáig vagyok, meg vissza.
Macikról éééén eszedbe jutni??? De miért??? :DDD
Minden esetre teljesen le vagyok nyűgözve, és nem utolsó sorban nem térek magamhoz, hogy nekem... ekkora munkát... meg egyáltalán.
Mi lett a maci neve?

krealady írta...

Hát, az első gondolatom nekem is az volt, hogy atyaúristen, nem akármikor áll neki az ember ilyen munkának! Csak akkor, ha tényleg igazi szeretet van a szívében. Nem kis munka lehetett, és ez bizonyság az igazi szeretetről. Ilyenkor, karácsony tájékán különösen nagy a jelentősége, hogy ne csak úgy..., hanem tiszta szívből. És ez ezen a képen látszik nagyon! Nagyon szép!

Kriszty írta...

Igen ilyesmi jutott eszembe. És félreértés ne essék, nagyon sok kézzel készült ajándékot kaptam már a lányoktól amiknek nagyon örültem,és most is öröm rájuk nézni de kétség kívül ez a legnagyobb munka amit belém fektetett valaki. Számomra ennek nagyon nagy jelentősége van.
És én a kis szőrös brummogómmal elbújhatok, asszem.

Judit írta...

Ne csináld már! A macis annyira bájos!
Neve még nincs, arra gondoltam eredetileg, hogy mivel tegnap Emma volt, hogy azt a nevet kapja, de valahogy az nem illik hozzá, úgyhogy egyenlőre Anonyma:))

Kriszty írta...

Pedig nekem tetszene Emma. Az olyan komoly macinév. Bár nálam köztudott hogy a macik "B"-vel kezdődnek. A főnök Brunyó, aztán Borika, Berta, Barna, Bernárd, Bence, De vannak "P" betűsek is, Pityuka, Pocika, Picipocika.
Csak komolyan felnőttesen.

Névtelen írta...

Tessék azonnal mutatni melyik a Berta!:-O

Kriszty írta...

A fehér Berta
https://picasaweb.google.com/krisztimaci/MacikEsBabak#5678894392936339090

Newsee írta...

Ez egy csuda szép ajándék és Jucus teljesen szívből adta, látszik rajta!
Megértem hogy örülsz :-)

Kriszty írta...

Magamhoz se térek, képzeld oda tettem a mellettem levő fotelba, míg nem fúr az uram lukat a falba. Így most közel van és nézegethetem. :)

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails