2011. december 11., vasárnap

Gigant-sál


Elkészült éjjel a sálam. Enyhén szólva sokkal nagyobb mint amekkorára terveztem. De mentségemre szóljon, hogy mosás után majdnem duplája lett. Na jó ez picit túlzás de sokkal nagyobb. Én fontolgatom, hogy visszaszedek belőle, aztán majd meglátom. Nem is mertem a blokkolásnál jobban meghúzni a leveleket sem. :) Megszenvedtünk egymással, mert bontottam jó párszor, és ez volt az amibe a tűm is beletört, meg a damilom is beleszakadt. Tényleg lassan kiderül a tűmről, hogy mit mond rá a gyártó, bár nem igazán értem, hogy egy kis kötőtűt, első kötése alkalmával ha eltörik miért kell a gyártóhoz küldeni. Vagy csak időhúzás? Nem tudhatom, én ehhez kicsi vagyok. És a sálam is nagy lett. :)))

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tanulsz,szappant főzöl,horgolsz,kötsz.....háztartást vezetsz...hát Krisztikém gratulálok!A kendő csodás,nem baj ha nagy,annál jobban bele lehet burkolózni:-)

Kriszty írta...

:))) :x <3

Newsee írta...

Szép lett a kendőd és szerintem sem baj hogy nagy lett! Sokkal jobban jártál mint én aki hamarabb abbahagyta mint kellett volna.

Nálunk az a divat hogy mindent a gyártóra fognak, vagyis jóóól átvizsgálnak hátha nem kell kicserélni/kifizetni a rossz terméket. Remélem hamar rendeződik majd a tűd sorsa.

Kriszty írta...

Én is remélem. Meseboltos, ami itt nyílt a Kökiben. Jó közel van végre egy ilyen, erre meg mi történik?!

mannamari írta...

Jól néz ki a kendőd és nem baj ha nagy. Megkérdezhetem milyen fonalból kötötted?

Kriszty írta...

Köszi. 2 gombolyag barka limonádé, 3,5-es tűvel

Judit írta...

Itt is megdicsérgetem, csodaszép! És fel nem foghatom ésszel, hogy hogyan tudtad ilyen egyenletesen csinálni, hogy így váltakozik a színezés. Fantasztikusan jó!!

Kriszty írta...

Én csak kötöttem. :)ja meg bontottam és szídtam, mert csúszik...

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails