2012. február 18., szombat

Mackó bácsi és pár friss szappan

Akik érdeklődtek, nagyon köszönöm, megvagyok. Csak orvost ne lássak. :)

Készülget Mackóbácsi. Szerintem elég jól halad.


De most kinéztem magamnak egy újabb kendőt, ami nagyon befészkelte magát. Emiatt kéne gyorsan haladnom, mert olyan türelmetlen vagyok. Még a végén egész más lesz mire befejezem a macit :) Ez volna.


És nem maradhatnak ki a szappanok sem, amik készültek. Az elsőt (míg én a dolgozóban voltam) Enci alkotta. Zöld agyaggal, kubeba illóval. Kókusz, oliva, és pálmavajjal. Szerintem nagyon szépre sikerült.És az illata... Aki nem ismeri a kubebabors illatát, annak elárulom, erősen citrusos, és nagyon friss finom illat. Most éppen belengi az egész szobát, ahol érnek a szappankák.


A következő egy E vitamin bomba, tele kamillavirággal. Kókusz, pélma, oliva és ricinus olajjal. Illatmentes, csupán annyi az illata, amit a kamillavirág ad neki.


És a harmadik egy rózsaszín agyagos, jázmin illatú. Szintén kókusz, pálma, és oliva olajjal.

4 megjegyzés:

Judit írta...

A maci nagyon szépen alakulgat, a szappanok még mindig tetszenek, és a kendő nagyon jó választás. Ugyanilyen fehér színben szeretnéd majd elkészíteni, esetleg mással?

Kriszty írta...

Igen, van ilyen nyers csipke gyapjú fonalam. Bele vagyok szerelmesedve ebbe a kendőbe.
Köszi Judit! :)

Névtelen írta...

Mackó úr szépen alakul, az a kamillás szappan felkeltette az érdeklődésem,a többi is szép,nagyon belejöttetek!

Kriszty írta...

Köszi. Igen tényleg belejöttünk, de mostanság Encikéjé a nagyobb érdem. Közösen alkotjuk őket. És vannak mindig új ötletek is.

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails