2012. február 4., szombat

Szenes szantálfa

Még év elején kaptam az egyik kis kollégámtól amolyan szilveszteri buliból maradt chipses dobozkát. Jó, mondjuk én kértem ha buli lesz, ki ne dobja. Jó az szappan öntőformának. És mostanában a boltban mindet úgy nézek, hogy épp jó e majd formának ha kiürül. Pl. joghurtos-nasis dobozok, sajtkrémes dobozok és amúgy szinte minden, ami csak egy picit is jó lehet.
A lényeg, hogy végre fel is használtam, és ami a jó a dologban, hogy a receptem pont egy ilyen chipses hengert csurig töltött.

És elkészült a szenes szantálfás szappankám. Jó kis pórustisztító cucc lett problémás zsíros bőrre. Remélhetőleg beválik majd.  És az illatát is szeretem... szantálfa egy ici pici levendulával.





Varrok is mostanában, bőszen, de már megint itt leng felettem a suli közeledte. Február 20.-tól kezdődik megint és pszichológiából dolgozattal kezdünk. Kéne tanulni de mostanság nem nagyon megy. Se kedvem, se türelmem. Jó lenne ha vége lenne már. Valójában szeretek bejárni meg érdekel is a tananyag, csak hát a megmérettetés nem kéne. :) Na mindegy. Majd ez is lesz valahogy.

3 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Jó ötlet ez a forma:-)) Szép lett a szappan!

Névtelen írta...

Biztos finom a zsíros bőrűeknek!
A szantálfa illatát én is nagyon szeretem:-)

Kriszty írta...

Köszönöm. Igen, remélem jó lesz.

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails