2012. május 28., hétfő

Gyöngy...Vaci...Maci

 Jó hosszú idő után tegnap készült egy gyűrű. Magamnak...mert megérdemlem. :) Mellesleg nagy rendrakás volt a gyöngyös fiókban, mert az is megérdemelte. Így jött pár ötlet is, hogy mik készülnek majd. Mert kell nekem rámolgatnom. Aztán csak tanácstalan leszek, hogy épp mit csináljak. :D:D:D


Akadt egy kis segítségem is. Mert ugye egy valamire való ékszerkészítőnek van segédje. Az enyém momentán a polírozásban első osztályú. (köszi Erika :D)


 És a szappanok már kicsomagolva és felvágva. 
Háttérben a Csokis Cappuccino, ami alapjában véve illómentes, de a belekerült kávé nagyon fincsi illatot csinál neki. Ja és nem utolsó sorban radíroz is.
Elöl a két másik a Hévizi szapos kamilla illóval. A cupcake formát már mutattam. Nagyon szépen viselkedett a formában, hibátlanul jött ki belőle. Ezek szerint a hévizi iszap jól viselkedett. Nem beszélve a jótékony hatásáról, amit majd szappanként kifejt.
Na és a pici rózsák. Nemrég szereztem be a hozzávalókat, mármint alaktrészileg. És most tanultam meg a fortélyt és nagy öröm játszani velük.


És mára is jut egy kis komolykodás. 


Néztem délelőtt az állatos adót, és volt benne egy műsor. Vietnámban örvös medvéket tartanak icipici rácsok mögött, és kínozzák őket az epeváladékukért amit valami csodagyógyszernek vélnek és horobilis pénzekért adnak el. A macikat megcsonkítják, tappancsaikat fogaikat, hogy ne tudjanak támadni. Majd össze vissza szurkálják őket a hőn áhított gyógyszerért.A ketrecben szinte megfordulni nem tudnak. De kérdem én...ilyenkor hol vannak a nagy állatvédők akik például azért hisztiznek, hogy a magyar libákat tömik, ezzel nagy károkat okozva az amúgy is labilis gazdaságunknak. Jó, tudom, naiv vagyok, mert ez a lejárató hadjárat valakinek érdekében állt. De akkor ez az egész "mentsük meg az állatokat meg a földünket" egy nagy porhintés? Rettenetesen elszomorít, hogy az "ember" mint felsőbbrendű, bármit megtehet!

1 megjegyzés:

kepi táska írta...

Kriszti, kész szerencse, hogy rakodtál. :-) Milyen szép eredménye lett.
A szappanoknak ide érzem az illatát!
A komolykodóshoz. Ahogy mondod, porhintés, a választ meg tudjuk és szegény macik!

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails