2012. december 8., szombat

Ez van...

Mindenkitől elnézést kérek aki nem ilyen bejegyzést várt.
Mostanában nem vagyok túl jó passzban. Pár hete kiderült, hogy a cukorbetegségem picit rosszabbodott. 22 környéki méréseket produkáltam. Ennek következménye egy elég gyors lefolyású látás romlás lett. Amit most írok, azt is hatalmasra kell nagyítanom. És ez rettenetesen elkeserít. A főnökasszonyom, aki I-es cukorbeteg, ő azt mondja, hogy ez nem marad így. Csak a magas értékek miatt van most.
Egy jó van a rosszban, hogy 12 kilóval könnyebb lettem. Nem így szerettem volna de akkor már valami hasznom is legyen belőle. :)
Tejes életmód váltás van. Diéta nagyon keményen, ami nem is nehéz. Bár néha megreccsenek kicsit. De olyankor elég ha elém kerül bármilyen szöveg, amit képtelen vagyok elolvasni. 
A szerencsém, hogy végre egy jó háziorvost találtam, aki foglalkozik a betegeivel és nem csak a hálapénzt várja nyálcsorgatva.
Varrni mostanság nem fogok, horgolni, kötni is csak vastag fonalból, a vékony nem megy.
Semmiféleképp nem a sajnálkozás miatt írom le ezt, hanem csupán, hogy miért vagyok csendben, ha netán valaki hiányolna.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Krisztikém!
Nem nagyon értek ehez a betegséghez,-csak amit a környezetemben látok-de szívből kívánom,hogy lejjebb menjen az az érték!
Az tényleg jó,hogy fogytál kicsit,neked is könnyebb lesz minden,a diétát meg tartsd be mindenképp,úgy tudom nagy mértékben befolyásolja az értéket!
Puszillak-ha segíthetek vagy csak beszélgetnél tudod hol találsz.....

Kriszty írta...

Nagyon köszönöm Emőci. Igaz, hogy nem járunk össze, meg ilyenek, mégis tudom, hogy odafigyelsz rám. Nagyon jól esik. A diétámat betartom. Sőt nagyon kemény vagyok magammal, mert nagyon megijedtem. :)

Jutka írta...

Szomorúan olvasom a rossz hírt:(
Együtt érzek veled és szurkolok a sikeres diéta folytatásához. Bízom benne hamarosan javulnak az eredményeid!
Javulást kívánok testileg, lelkileg.

CathlenKata írta...

Jobbulást kívánok neked, és vigyázz magadra, hisz belőled csak egy van!

Névtelen írta...

Igen azt hiszem ezek a bizonyos intő jelek,hogy figyeljünk jobban oda magunkra és az egészségünkre.
akár össze is járhatnánk;-)

krealady írta...

Olyan egy alattomos egy mocsok betegség ez a cukorbetegség! Kitartást kívánok és jobbulást! Ha odafigyelsz, biztos minden rendben lesz! Szerencsére ennek vannak jelei, nem ront egyből ajtóstul a házba, az ember tud aztán óvatos lenni. Remélem, hamar jobbra fordul a látásod és hamarosan újabb szépségeket tudsz alkotni! Puszi!

Kriszty írta...

Köszönöm a kedves szavakat!
Azt mondják, hogy ne panaszkodjon az ember, mert csak a rosszakaróinak tesz vele jót. Bízom benne, hogy ez nem teljesen igaz.
Emő! ... Igaz! :)
nem ajtóstól jött, egy ideje tudom, de most valamiért bedurvult. Bogyóval sem megy 10 alá. Ma voltam dokinál. Lehet ez után jön az inzulin. Napok kérdése és elválik.

ManaHand írta...

Szomorúan olvastam a bejegyzésed! Nagyon drukkolok neked, hogy újra a régi lehess. Nem vagyok kuruzsló,de egy próbát megérne ha természetgyógyász segítségét is kérnéd. Ja, és bízz a legjobbakban,akkor úgy lesz,sokat számít hidd el! Puszillak!

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails