2013. március 15., péntek

Für Elise...vagy valami hasonló

Na igen, mert Für Kriszti ha őszinte akarok lenni. Nekem készült saját használatra.ELISE shawl :) Igazán szeretem a rózsaszín és a lila árnyalatait. Nyáron tele vagyok ilyen színű ruhákkal. Ahogy "öregszem", egyre színesedek, na meg a fogyás is besegít abban, hogy ne bújjak el. Jelentem a 17. kg-nál tartok. :) yuppieeee.
És elhatároztam, hogy belekezdek egy újfajta táplálkozásba, amit úgy hívnak Paleolit. Állítólag az inzulin is elhagyható egy idő után. De ha csak felére tudom csökkenteni, máris jobb. Kicsit hiányozni fog a tej, mert nagyon szeretem. De ha megéri akkor majd keresek alternatív innivalót helyette. Szóval már el is kezdtem átállni.
No akkor lássuk a kendőt (csak mert most nincs új medve) :D




Talán emlékeztek erre a fonalra, bár miért emlékeznétek....ez hibás feltételezés... nos ebből a fonalból már kötöttem a levélkés kendőmet tavaly. Maradt egy teljes gombolyag, amiből szintén Elise készül. Ajándékba. Nem írom ide, hogy kinek, mert előfordulhat, hogy idetalál, és én ezt meglepinek szánom. Nem lesz olyan brutális nagy, mint az enyém, de szerintem pont használható méretű lesz.


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a fürkriszti;-) jól sikerült,nagyon szép a fonal is a minta egyszerűenek tűnik ha jól átom,szóval csodásssssss!:-)
Jöhet a multicolor fonal felhasználása;-))))))))))
A paleolitot én nem bírtam/nem írom le nyilvánosan,hogy miért/,Anyu ellenben igen,3 éve és laktózmentes tejet azért tesz a kávéjába/nekem az fúj:-P/hát 15 kg mínusznál tart...
A jácintod illatát már rég óta érzem,csak most már tudom is,hogy mi az:-))))))))
Szóval színesedj,Kriszti és sok sikert a diétához is!:-)Bár én tudnék egy ötöst fogyni.....

kepi táska írta...

Kriszti, a színesedéssel én is pont így vagyok. :-) Most kezdem szeretni a fáradt rózsaszínt, meg a pinket. Na nem hordom, csak tetszik.Aztán még ki tudja...
Pirosat viszont hordok. :-)
Ügyes vagy az egészséges életmód kereséssel, találással!
Talán éppen veled beszéltünk róla, hogy egy ilyen betegségnek még előnye is lehet, olyan szempontból, hogy jobban vigyáz magára az ember.
Nagyon szépek a kendők!

Jutka írta...

Először is gratulálok a fogyáshoz:) nem kis teljesítmény!
A kendők is tetszenek a színek és virágok is de, szerintem a fogyás a legnagyobb, legszebb teljesítményed, így tovább! Erőt és kitartást hozzá!

Kriszty írta...

Emőke, en pl magtejeket készítek és szertem is. A mandula a kedvencem.
köszönöm nektek a kedves szavakat és a biztatást.

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails