2013. október 24., csütörtök

Ősz, már megint

Nem szeretem évszak. Kicsit borongós, melankólikus. Bár ma nagyon jó volt az idő. Felőlem maradhat egész télen ilyen. :) De ami tény, hogy a színei gyönyörűek.


Namármost adott ez a csoda finom puha merino amit egy jóságos tündér juttatott el hozzám...a postáról illetve a csomag kézbesítéséről most nem írnék, mert később lesz miről.


...aztán adottak ezek a színek, amiket szeretnék réfesteni a natúr gyapjúra. Amolyan színátmenetes csodát szeretnék alkotni. Még tanulmányozom a festést csak utána állok neki. De már jojózik a szemem a sok weboldaltól...


 ...Vackor nem is bírta...Ő kifeküdt. :D


Sok dolog van a fejemben, amiknek el kell készülniük karácsonyig, de ahogy tavaly megfogadtam, nem várok vele decemberig. Én már elkezdtem a munkát.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A fotód ahogy ott kukucskál a parlament valami fenomenális!
Fess szépet( nálam is van tavalyról egy hasznos egyszerű leírás- képekkel), köss vagy horgolj szépeket!
Csodálatos, hogy Vacinak van még párnája, Berta mindkét párnáját széttépte már- a szivacsdarabkákat ízlésesen szétszórva a füvön. A másikra a házában " unt " rá, ő pedig megelégedetten szemlélte az eredményt mint Holle anyó.Én a legkevésbé sem :-S

Kriszty írta...

Sajnos a fotó nem az én érdemem. De nagyon szép.
Vaci már nagyon jó fiú. Minden elöl maradhat nem tesz benne kárt. Még ha tányért lát a kis asztalon, azt is csak örzi, de nem nyúl hozzá.
Voltak nálunk is horror történetek, cipőkkel, tapétával...

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails