2011. február 5., szombat

Megnőtt a kis gombóc

Mostanában az ifjú Padavan köti le minden figyelmünket. Igen, az Vackor egyik neve. De szólítjuk még Dr. Wattson-nak, Cicusnak és ami éppen jön.
Az egy hónap alatt, mióta velünk van, sokat nőtt. Bár nem lesz nagy kutya, de lényegesen nagyobb lett. Mondjuk nem bánnám ha már nem nőne. :))


Tegnap megvolt az első állatorvosi látogatásunk is. Sajnos nem volt túl jó élmény. Van egy csúnya fülbetegsége, és kimosták neki. Itthon is folytatni kell a kezeléseket. Kapott parabolát a buksira, de azzal meg mindennek nekimegy.

"Anyu" pólója viszont a legjobb rágcsálni való. Egyik kolléganőm mondta, hogy adjak neki valami ruhadarabot, amikor elmegyünk itthonról és az jó lesz neki, mert lesz mit gyűrnie. Na ő nem csak gyűri hanem szitává is rágta.

És, hogy a varrócskáról is szóljak pár szót, hát ugye hónapok óta hozzá sem nyúltam, de napok óta érzem, hogy hívogat :))) És már elő is vettem a macikámat, nézegettem is, forgattam is, mint Vackor a pólómat. Úgyhogy hamarosan neki is állok varrni is. És akkor majd lesz mit mutogatnom.

2 megjegyzés:

The E.Art írta...

Vackor egy tündér kutyi,kis dögönyözni való:-)Szerintem jó lesz ha már hímzel végre,de az asztalon ne felejtsd,nehogy szétrágja azt is;-)

Kriszty írta...

igaz...semmit sem lehet elöl hagyni. 2 papucsom már bánta. valamelyik nap 2 percre lett egyedül hagyva a szobában, már elkezdte "apukája" papucsát is megrendezni. Megyek be, látom sunyít és sompolyog kifele. Mondom neki "Te mit csináltál megint?" mert szinte biztos voltam, hogy valami rosszat. Aztán szúrtam csak ki a lábbelit. Szóval még tudja is, hogy rosszat csinál.

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails