2011. szeptember 26., hétfő

Gyűrű és szütyőke

Hoztam 2 újdonságot. Az egyik egy saját készítésű táska (nem az utolsó), ami egy ideje már érett, de a legnagyobb lökést KEPItől egy nagyon kreatív társunktól kaptam. A fonal első látásra szerelem. Bár nem én fedeztem fel hanem a gyerekek. És a színe is egyöntetű választás volt. Tudni kell a fiamról, hogy nem egy amolyan anyu szoknyája mellett ülő de ha arról van szó szívesen megmondja mi a jó és mi nem. Ruha terén is sokszor kikérem a véleményét, bár nem mindig fogadom meg. :) A lényeg, hogy szép érzéke (is) van!
Enci meg nagyon egy húron brekeg velem, úgyhogy ő tudja mi való anyának.
A fonal gyapjú és jó vastag, így hamar elkészült. Csak az összeállítás ment lassabban. Bár a napokban minden olyan lassú. Nem vagyok a topon. A héten itthon is vagyok. Tanulnom is kéne, de az se nem megy.


A másik egy gyűrűcske. Ami egy free minta és nagyon egyszerű, és olyan nekem való viselésileg. Itt ( Bead&Button ) éritek el, ha valaki megfűzné.






5 megjegyzés:

kepi táska írta...

Kriszti, de jó lett a táskád! Külön öröm, hogy megihlettelek. :-)
A fülét hogy csináltad? Zsinór van belül?

Kriszty írta...

:) Köszi. A fülében amolyan műanyag cső van ami rugalmas is de mégis formán marad tőle a kötés és nem esik össze. Régen ilyent használtunk az akvárium leengedéshez.

Bernadett írta...

Gyonyoruek.:)

Névtelen írta...

Jó az a tatyó:-)Ügyi vagy!

Kriszty írta...

Köszi! :)

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails