2012. július 8., vasárnap

Vaci...maci...oposszum :)

Azt hiszem mondanom sem kell, iszonyú ez a hőség. Nekünk még csak csak, de az állatoknak nagyon nehéz lehet. Vackort is naponta 2-3x fürdetjük le. A kis buta nem nagyon kedveli, de utána olyan boldog, hogy végre nem zihál. Ma annyira édes volt. A türcsijét bevizeztük és rátekertük. Ez olyan jól esett neki, hogy el is aludt a "Kicsi" ölében. :)

A napokban új dologra adtam a fejem megint. Amigurumi macit kellett készítenem. Ugyanis beleszerettem Arany Noémi egyik kis brummogójába. Fonal, tű volt, így csak utána kellett nyomozni, hogyan is készül egy ilyen mackó. Ebben a melegben csak egy kis lenge rucit kapott a kis Muckó. :)




És ez, na ez mi? Ő is egy mackó, aki azt képzeli magáról, hogy ő Heidi a kancsal oposszum reinkarnációja. :))))
Kicsikém készítette nekem. 



3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vackor édi nagyon!!!!
Bertát mikor lefürdettük-samponnal-azonnal megkereste a dögöt/ez a telken valahol az erdőben valami döglött állat/és meghempergőzött benne,de előtte a porban mint a tyúkok:-)Szuper-koszosabb és büdösebb volt mint fürdés előtt.:-S
Az amigurumi maci nagyon aranyos lett/ha a leírást megosztanád velem,azt nem bánnám;-),és az Oposszum is:-D /Hajrá Pipi!/

Kriszty írta...

Berta sem megy akkor a szomszédba egy kis "mókáért" :D
Macikának nincs leírása.
http://www.amigurumi.hu/amigurumi-mintak/mintak-kezdoknek/mi-minden-lehet-egy-gombbol/
Ez a feje.
A teste szinte ugyanígy, csak sokkal kisebb és hosszabb. Majd a kezek, lábak szintén. A magam feje után mentem (azért lett ilyen nagy neki is :D)

Névtelen írta...

Köszi!:-)

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails