2013. június 29., szombat

Arckrém kotyvasztás.

Nem először csinálok magamnak arckrémet de eddig ez sikerült a legjobban.
Van benne:
Sheavaj, kakaóvaj, kókuszvaj, méhviasz, levendula-főzet, dióolaj, argánolaj, szőlőmagolaj, e vitamin olaj, kubeba és levendula illóolaj.
Végre egy nem túl nehéz krém. Szerintem nem is az utolsó kísérlet. A napokban megalkotom az első napolajamat. Elárulom, lesz benne sárgarépa macerátum. :)

5 megjegyzés:

Judit írta...

Hmmm, nagyon ügyes vagy, hogy már ilyeneket is tudsz gyártani. Komolyan mondom, megyek hozzád leadni a rendelést :) Ezek a legjobb dolgok, amiket az ember maga készít, tudja mi van benne és olyan elégedettséggel tölti el az embert, hogy ezt is meg tudja csinálni. Szóval le a kalappal előtted!! :)

Kriszty írta...

Köszönöm. Egyre inkább elmegyek ebbe az irányba. Már csak saját mosószerrel mosok hónapok óta. A fehér ruháim nem szürkülnek, és ez már egy jó visszaigazolás. Az arckrémeimet is egy ideje magam készítem és azon kívül, hogy nincs benne szemét még az arcom is szebb tőle. Nem olyan szürke mint volt és a ráncaim is mint ha halványulnának. Pedig féltem, hogy a fogyás miatt erősödni fognak. Szerencsére nem ez történt.

Judit írta...

Minden jó, ami természetes. Mondom, hogy te leszel az ellátóm:)
Saját mosószert miből csinálod? Szappanmaradékokból?

Névtelen írta...

Krisztikém , te kis boszorkány!;-)
Jól hangzik a vajákos arckrémed!
Én spec. semmit sem használok az arcomra, és csakis tiszta vízzel mosom( mer' így is szép a bőröm és nem érzek mást szükségesnek)de egy ilyen Krisztikrémkúrát szívesen kipróbálnék.
Meg a napolaj is klassz lehet.... sört is tettél vele?

Kriszty írta...

Igen, a mosószer szappanvégekből,maradékokból, csúnyácskákból készül.
Nem tettem sört a krémbe :)
Én sem szeretem nagyon a kencéket a bőrömön, sosem testápolózok, hiszen minél inkább keni magát ezekkel a vackokkal, annál inkább igényli a bőr...vajon miééért????
...de ezt a krémecskémet nagyon kedvelem.

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails