2013. július 7., vasárnap

Telnek a napok...

...és minden nap egyre jobb. :) és tényleg. Az elmúlt időkben sokat voltam nem túl jól. Évek óta szedtem szívgyógyszereket, és ennek ellenére sem volt az állapotom kifogástalan. Meg aztán jött ez a fránya cukor is. Na meg az inzulin. De mikor elkezdtem a PALEOLIT étrendet titkon bíztam ám a sikerben. És egy kisebb "akció" után a kardiológusom azt mondta azonnal hagyjam abba a szívgyógyszerek szedését. Hihi. Ugye hogy ugye! Aztán ezen felbuzdulva elkezdtem csökkenteni az inzulint. Most egy hete már, hogy nem szúrok. Az értékeim remekek. 4-6 közöttiek. :)
Fogyás terén a 27. kg.-nál tartok. Csupa elismerő szó... Jól vagyok és remélem maradok is. Igaz, most már mindig így kell táplálkoznom de számomra beigazolódott, hogy van miért. Nem tagadom néha megennék egy pogácsát vagy egy fagyit. De aztán eszembe jut a tavalyi év vége, mikor nem láttam és az is, hogy mennyi méregtől mentesítem a szervezetemet.
Az egészségről ennyit... illetve még annyit, hogy akinek eddig ajánlottam és belekezdett, tőlük csak jó visszajelzéseket kapok. Ami ugye nem az én érdemem, hanem mindig azé, aki elég bátor, hogy hátat fordítson a rossz berögződéseknek.
Akkor jöhet a téma váltás... mostanában inkább horgolgatok, ezt ti is látjátok. ;) Kellett sürgősen egy fehér bolero. Tudom... tudom... el van kezdve a kék fehér cucc is. De beszereztem pár olyan rucit amihez nagyon kellett egy ilyen kis bolero. Szóval nem kék pólóval fogom hordani, de most még vizes és fehér háttérrel semmit nem mutatott volna a kép.

Ilyen lett. Nekem tetszik. Újfent agyalok a színes fonalon. Egyszer csak megálmodom. ;)

8 megjegyzés:

CathlenKata írta...

Örülök, hogy jobban vagy, és gratulálok a kitartásodhoz!
A hófehérke is klassz lett!

Judit írta...

Én csodállak, hogy belevágtál paleoba és hogy ennyi eredményt értél el vele. Nekem túl drasztikus.
De erről már beszéltünk, a lényeg, hogy ennyi mindenre hatással van a fogyás, és ennek nagyon örülök!
A bolero gyönyörűséges. Saját használatra készült?

erikastyle írta...

Kedves Kriszti! Nagyon szép lett! És CSAK ÍGY tovább a javulás útján! Üdv: Erika

Névtelen írta...

Ezt nagyon jó volt olvasni! Elgondolkodtatott...
Nagyon büszke vagyok Rád!!!❤

Névtelen írta...

A bolero természetesen nagyon csinos!

Névtelen írta...

Bocs, hogy belekotyogok, de nem " csak" a fogyásról van szó..... hanem amit a múltkor is mondtam neked, Judit---a gondolkodásmód és étrendváltás a lényeg...
( Krisztike, ha zavaró ez a meghegyzésem töröld csak)

Kriszty írta...

Köszönöm az elismerő szavakat. Igen a boleró enyééééém. :)

Nyugodtan kotyogj bele. :)
Nem a fogyásnak köszönhető a sok változás hanem a teljes étrend változtatásnak köszönhető a fogyás is ... nem utolsó sorban. A jótékony változások annak köszönhetőek, hogy nem kerül a szervezetembe gyulladás serkentő, vagy méreg, vagy nem odavaló anyag.
Számomra nem drasztikus, mert szinte mindent ehetek. Amikor meg néha ennék olyat amit nem szabad, akkor hamar helyre billen az agyam, hogy miért nem ehetem azt a valamit. És ennyi.

Kriszty írta...

Valamiért nem jelent meg a válaszom, amit napokkal előbb már megírtam.
Köszönöm nektek a mindent. :)
Emő helyt adok...:) a kotyogásra. Ugyanis nem a fogyás eredményezte ezeket a változásokat az életemben, vagy inkább életminőségemen, henem az új életmód és táplálkozás. Hiába fogyóznék én "egészséges" élelmiszerekkel, kutyafülét nem érne. Így viszont ez a dolog engem igazol. Illetve a "módszert". Én nem hagyom abba és nem adom fel, kifogásokat keresni sem fogok.

Ide írhatsz nekem

krisztimaci@gmail.com

Keresés

Related Posts with Thumbnails